Verhuurvoorwaarden Springkastelen

1 Reservatie: de reservatie is pas definitief en geldig als deze door ons bevestigd word.

 

2 Annulatie Bij aanhoudend slacht weer of bij slecht weer voorspelling kan u kosteloos annuleren tot de avond voor levering . Bij andere last minute annulaties (minder als 7 dagen op voorhand) zijn we genoodzaakt 50% van de huursom alsnog aan te rekenen.

 

3 Betaling : de betaling van de gehuurde attracties gebeurd contant bij de in ontvangst name van de gehuurde attractie of op voorhand per overschrijving . Alle prijzen zijn excl. BTW

 

4 Waarborg: er word steeds een waarborg gevraagd van €100 ; deze word terugbetaald na controle bij het ophalen of terugbrengen

Deze kan worden ingehouden indien er schade word vastgesteld of als de attractie vuil of nat word ingeleverd

 

5 Levering: de levering is gratis binnen een straal van 15km vanaf Kinrooi . buiten deze 15km vragen wij een km vergoeding van €0.50 per km .Voor de levering hebben wij een vrije doorgang nodig van 1 – 2 meter . Wij leveren ook niet door het huis tenzij je ook daar voldoende plaats hebt om in de tuin te geraken.

 

6 In ontvangst name . bij in ontvangst name zal de huurder een huurovereenkomst tekenen . Hiermee verklaart de huurder alle voorwaarden en gebruiksvoorwaarden gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan. Ook bevestigd hij op de hoogte te zijn van de werking van de gehuurde goed en heeft hij notitie genomen van de goede staat van de attractie . het tijdstip van de levering en de omhaling zijn onderling af te spreken . Indien op het afgesproken tijdstip niemand aanwezig is om de attractie in ontvangst te nemen zal deze toch aangerekend worden.

 

7 Plaatsing :Het springkasteel kan best op een zachte ondergrond, bij voorkeur gras, geplaatst worden. Het mag niet geplaatst worden op een puntige ondergrond (stenen, glas). De blower van het springkasteel mag nooit afgedekt worden. De toevoerbuis tot de motor moet steeds gestrekt liggen. Voorziening van stroom 220V en 16A. Voorzie rond het springkasteel een ruimte van minstens 1 meter langs elke zijde en 2 meter achter het springkasteel voor de motor.

 

8 .Aansprakelijkheid: De klant is verantwoordelijk voor eventuele schade/ ongevallen veroorzaakt door het gehuurde voorwerp tijdens de huurperiode. Alle schade anders dan normale slijtage, alsook eventuele reinigingskosten veroorzaakt door abnormaal gebruik zullen worden aangerekend aan de huurder. De huurder blijft verantwoordelijk tot de volgende verhuring.

 

 9.Verantwoordelijkheid: De verhuurder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebruikelijke ongevallen tijdens het gebruik, de op of afbouw, schade aan grasvelden en andere ondergronden, schade aan elektrische installaties. U kan bij uw verzekeringsagent een extra verzekering afsluiten, welke elk ongeval zal dekken vanaf de in ontvangstname tot de wederafgifte, met afstand van elk recht op verhaal lastens de verhuurder. Permanent toezicht van een volwassene is ten strengste aanbevolen.

 

10.Wat bij regen? Stroom uitschakelen, blower droog plaatsen, springkasteel dubbelvouwen en bijgeleverd dekzeil over het springkasteel plaatsen.

 

11.Gebruik van de attractie: Brillen, schoenen, sleutelhangers of andere puntige voorwerpen zijn strikt verboden tijdens het gebruik van het springkasteel. Verboden om op de muren te klimmen of te hangen. Verboden te eten of te drinken op het springkasteel. Een springkasteel is ontworpen voor kinderen (vanaf 3 jaar).

 

12.Boetes die wij hopen niet te moeten aanrekenen: Onvoldoende vrije doorgang = 50% van de huurprijs Scheuren in het springkasteel door de huurder zelf gemeld = 150 euro Niet vermelde scheuren = 250 euro Schade aan netten = 30 euro Zwarte strepen veroorzaakt door schoenen = 50 euro Andere schade aan het springkasteel of blower worden na vaststelling bepaald